Allmänna villkor

FRAKT

Frakt tillkommer på vissa produkter, samtidigt som vissa har fri frakt, detta är angivet under varje produkt. Hur mycket avgörs av vikt och om paketet är skrymmande eller ej, samt om det är extra ömtåligt. Har du några frågor så tveka inte att ringa eller maila oss. 

PRIS

Priserna är i svenska kronor och inkluderar moms, för närvarande 25 %. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar på grund av ändrad moms eller onormalt stora förändringar i inköpspriser. Vi reserverar oss även för eventuella prisfel.

BESTÄLLNING

Alla beställningar som görs på Insidemobler.se är bindande. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Inside Möbler lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles. IP-numret för den dator beställningen görs ifrån loggas och lämnas till polisen i samband med en polisanmälan. Personer under 18 år är ej berättigade att beställa från Inside Möblers webshop utan målmans medgivande.   

MINIMIORDER

Minsta order som expedieras är 100 kr exkl. frakt. 

BETALNING

I vår webshop kan du välja mellan följande alternativ:

Kortbetalning

Du har möjlighet att betala direkt när du handlar med kort i vår webhop. I webshopen tar vi AMERICAN EXPRESS, VISAMASTERCARD och DINERS. Vi samarbetar med Swedbank , Danske Bank samt Klarna för att garantera dig 100% trygghet. Vi använder den bästa krypteringsteknologin (SSL) som finns för att skydda dina kontokortsuppgifter. Allt information är krypterat i 128 bit. Inside Möbler AB lagrar inga uppgifter om kortnummer. Pengarna dras eller reserveras i regel inom 24 timmar efter att du har lagt din beställning och då skickas varorna samtidigt iväg. Ingen extra avgift tas ut när du beställer med kort. Alla transaktionerna genomförs enligt säkerhetsstandarden 3D-Secure.

Delbetalning

Tack vare vårt samarbete med Klarna kan vi erbjuda er delbetalning av våra produkter, allt från 3 månader upp till 36 månader.

Faktura

Har du företag kan vi även fakturera, efter sedvanlig kreditprövning.

Kontakta oss i sådana fall.

Betalningsalternativ i butiken: Kortbetalning, kontant eller delbetalning (Klarna), mm.

LEVERANS

Vi samarbetar och har avtal med bl a Sun-Com Logistics, DHL och PostNord.

Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till Inside Möblers webshop vid beställningstillfället är korrekt. Leverans sker endast inom Sverige i fall ej annat avtalats. Normalt skickas varorna så snart beställningen kommit in om produkten finns i lager, dvs om det inte är en beställningsvara.

EJ UTHÄMTAT PAKET

För ej uthämtade paket debiteras kunden 250:- för att täcka våra omkostnader.  

REKLAMATION

Reklamation av felaktig eller defekt produkt ska ske så fort felet upptäcks. Vi ersätter såklart produkten med en likvärdig eller åtgärdar felet.  

Om det är en synlig fraktskada måste detta anmälas DIREKT när ni mottar varan, det går inte att efteranmäla detta.

INFORMATION

Vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande produkter och tjänster. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer, och Inside Möbler AB kan ej heller garantera att bild återger varans exakta utseende samt beskaffenhet. Inside Möbler reserverar sig för eventuell slutförsäljning av varor i sortimentet.

PERSONUPPGIFTER

När du lägger en beställning eller registrera dig för nyhetsbrev hos Inside Möbller uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi lämnar inte dina personuppgifter till tredje part. Om du vill ha vårt nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post.   

FORCE MAJEURE

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från Inside Möbler:s sida, som gör att Inside Möbler ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att Inside Möbler befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

ÅNGERRÄTT

För varor som du köper i vår webbutik gäller 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen . Villkor är att förpackningen är obruten och att produkten inte är skadad. Du får pengarna tillbaka eller kan byta vara. Om du vill ångra ditt köp så kontaktar du oss på info@insidemobler.se Ska du ha pengar tillbaka så får du dem när vi har godkänt returen. Kostnaden för returfrakt står du som kund för och den kan vara annan än vad frakten kostade vid leverans av varan.

Ångerrätten gäller endast standardvaror och lagervaror, ej varor som är specialbeställda såsom sängar, soffor, fåtöljer etc. som du har valt tyg, skinn, ben, stoppning eller annat till, eftersom produkten då är specialanpassad just för dig. Det går heller inte att avbeställa en sådan vara innan innan den levererats, eftersom vi då redan börjat tillverka din specialanpassade produkt. Ångerrätten gäller heller inte tillklippta varor såsom t ex tyger. Ångerrätten gäller ej för företagskunder.

GARANTI

Vi har 2 års fabrikationsfelsgaranti på de flesta produkter för privatpersoner, 1 år till företagskunder.

%d bloggare gillar detta: